Royal Steensma

Al ruim 175 jaar is Royal Steensma gespecialiseerd in smaak. Royal Steensma is toeleverancier van bakkerijartikelen, zoals amandelspijs waarin het bedrijf marktleider is. Van banketmixen tot broodspecialiteiten, van chocoladecoatings tot roompoeders en vruchtenvullingen. Het water loopt mij altijd in de mond als ik voor deze klant aan het werk ben. Wat een feestje!

Royal Steensma

Desem boekje, 2021

Een magazine vol met desem recepten. Meesterboulanger Hiljo Hillebrand en Ton Deegenaars maakte de heerlijkste desem broden en door de mooie fotografie van Sander Morel werd het weer een plaatje!

Royal Steensma

Jubileum receptenboek, 2019

Om het 180-jarig jubileum van Royal Steensma te vieren is er een heel dik recepten bewaarboek gemaakt, waarvoor Mangoa het ontwerp mocht verzorgen. Wat een feestje, al die heerlijke recepten.
Van Harte Gefeliciteerd Royal Steensma!

Royal Steensma

Voorjaarsmagazine, 2018

Al die mooie foto's van lekkere gebakjes, taarten en broden. Het resultaat van de brochure kon natuurlijk alleen maar heel 'lekker' worden. Mangoa mocht het ontwerp maken, dat deden we in nauwe samenwerking met Royal Steensma. Wat een feest!

Royal Steensma

Najaarsmagazine, 2017

Royal Steensma

Granola, 2016

Ter promotie en introductie van granola door Royal Steensma ontwikkelde Mangoa de verpakkingen en folder, om op die manier bakkers te informeren over de vele mogelijkheden van granola.