Wonen Wateringen

Wonen Wateringen is een woningcorporatie met woningen in Wateringen en Kwintsheul. Het is een woningcorporatie met het hart op de juiste plek. Een maatschappelijke onderneming die mensen goed wil laten wonen, met name degenen die door hun inkomen, gezondheid of maatschappelijke positie onvoldoende in staat zijn zichzelf te redden op de woningmarkt. Voor Wonen Wateringen betekent ‘betrokken’ ook toewijding aan hun klanten, stakeholders en elkaar. En dat al meer dan 100 jaar. Wat een fijne klant. Mangoa is heel blij om voor hen te mogen werken.

Wonen Wateringen

Winter Wonderland kaart, 2014

Ontwerp kerstgroet van woningcorporatie Wonen Wateringen en uitnodiging Winter Wonderland

Wonen Wateringen

100-jarig jubileum, 2014

Al meer dan 100 jaar betrokken, dat is een mijlpaal die je niet zomaar voorbij kan laten gaan. Mangoa verzorgde het ontwerp van een '100 jaar' embleem en alle uitingen omtrent dit mooie 100-jarige jubileum.

Wonen Wateringen

Uitnodiging buurtfeest, 2014

Wonen Wateringen wil zo veel mogelijk onder haar huurders zijn en organiseerde een buurtfeest voor haar bewoners. De vraag aan Mangoa was om een bijzondere uitnodiging te ontwerpen die opvalt, maar die qua budget heel bescheiden moest blijven. Het ontwerp wat ik bedacht waren twee ronde kaarten waar we een slinger tussen plakten. Heel opvallend door de slinger, maar tegelijkertijd ook heel eenvoudig door gebruik te maken van een 'standaard' slinger.

Wonen Wateringen

Logo en huisstijl woningcorporatie, 2014

Mangoa verzorgde de ontwerpen van het vernieuwde logo, de huisstijl en de uitstraling van Wonen Wateringen.